logo

Пн-Пт з 09:00 до 18:00
сб, нд - вихідний

вул. Ужгородська, 21
Подивитись на карті

РЕМОНТ КЛЮЧА ЗАПАЛЕННЯ ДЛЯ TOYOTA АБО LEXUS

Ремонт ключа запалення для Toyota або Lexus

Toyota (Тойота) і Lexus (Лексус) роблять унікальні автомобілі, відомі у всьому світі своїми характеристиками якості, комфорту і надійності. Але, проблема «зламався ключ Тойота» знайома багатьом автомобілістам, особливо тим, у кого в комплектації прості ключі з жалом. Ключі Тойота і ключі Лесксус в такому компонуванні мали декілька варіантів виконання :

  • Ключ Тойота (ключ Лексус) без кнопок
  • Ключ Тойота (ключ Lexus) 2 кнопки
  • Ключ Тойота (ключ Лексус) з 3 кнопками
  • Ключі Toyota (ключі Лексус) 4 кнопки

Об’єднує їх усіх тільки одне — часті поломки! Причому це не залежить від країни походження автомобіля. Тойота «араб», Тойота «японець» і Тойота «американець» ламаються постійно.

Конструкція таких ключів має слабке місце в районі кріплення жала в голові ключа, також часті проблеми з кнопками. «Азіатські виробники» оперативно відреагували на постійний попит і наполонили ринок корпусами таких ключів для заміни і ремонту. Тим паче, що офіційний сервіс послуги «ремонт ключа» не надає.

Здавалося б, якщо є можливість зробити заміну корпусу ключа, значить проблему можна вирішити, і якщо вірити інтернету, то за відносно невеликі гроші — в районі 250-350 грн. Але, як це часто буває, знижуючи ціну знижується і якість продукції. В Україні переважає самий низькоякісний продукт з інтернет-магазинів. Корпус ключа Тойота (корпус ключа Лексус) низької якості прослужить максимум напівроку.

ЯКИЙ ВИХІД

Що робити, якщо ламався ключ Тойота (Лексус)

Магазин ВИГОТОВЛЕННЯ АВТОКЛЮЧІВ (Центр MegaKey) пропонує вирішувати проблему кардинально!

Виготовити ключ Тойота або Лексус в корпусі з викидним лезом ключа (викидуха). У цьому виконанні жало ключа кріпиться абсолютно іншим способом, який забезпечує надійніший вузол фіксації. У корпусі з викидним жалом ключі пропрацюють багато років, тим більше в цьому випадку окрім надійності ключі мають ще і привабливіший естетичний вигляд. У складеному стані жало ключа не пошкодить тканину одягу або сумочки. При цьому можна вибрати дизайн ключа, а їх понад 20 різновидів!

Вартість ключа Тойота або ключа Лексус в цьому випадку складе близько 2000-2800 грн, що співпадає з вартістю аналогічного «рідного» ключа з простим жалом. Гарантія на викидний ключ Тойота або Лексус складе 2 роки. При цьому ми також гарантуємо повністю функціональні кнопки. Також в магазині для клієнтів доступна послуга з ремонту таких ключів. Ремонт ключа Тойота або ремонт ключа Лексус робиться з використанням плати і кнопок ключа замовника. Ми їх переставимо в новий корпус ключа. Жало і корпус при цьому нові, з якісного пластика і надійної заготовки. Вартість ремонту ключа Тойота або вартість ремонту ключа Лексус у цьому випадку складе 400 — 450 грн. При цьому гарантія на такі послуги складає 1 рік.