logo

Пн-Пт з 09:00 до 18:00
сб, нд - вихідний

вул. Ужгородська, 21
Подивитись на карті

Замовлення

Аварійне відкриття авто

ТЕРМІНОВЕ ВІДКРИТТЯ АВТО

можливе з послугою виїзду майстра в межах області.  В разі несправності замка не намагайтесь самостійно відкрити двері — краще дочекатись приїзду спеціаліста. Якщо Ви все-таки намагались, і Ваші спроби виявились марними-телефонуйте нам. Ми допоможемо швидко відкрити двері автомобіля і виготовити новий ключ. Будьте певні- автомобіль при цьому не буде пошкоджено.

 

Аварійне відкриття авто

необхідне, якщо:

  • Ви забули ключі всередині авто, і двері при цьому заблоковані. Це досить поширена ситуація, особливо небезпечна, якщо в салоні залишились маленькі діти. Майстер-аварійник допоможе Вам в даній проблемі
  • у Вас розрядилась акумуляторона батарея і Ви не можете відкрити двері. А ще й якщо неможливо відкрити замок механічно -тут допоможемо ми
  • Ви пошкодили замок при спробі злому , або надто довго не ремонтували пошкоджений замок. Вихід є- ми швидко допоможемо Вам виправити цю неприємність.
  • втрачено ВСІ ключі від авто. Це найбільш неприємно, і тут є свої особливості.

Екстренне відкриття авто ( при втраті ключів)

Ми виїдемо в найкоротші терміни до Вашого авто, та за допомогою обладнання проведемо екстренне відкриття. Що ми можемо:

  1. Відкрити авто з чіпом аварійно
  2. Зняти замки
  3. Запрограмувати ключ
  4. Виготовити ключ
  5. Змінити код ключа авто
  6. Встановити замки

Які Ціни?

Все досить індивідуально. Зателефонувавши нам, Ви зможете дізнатись ціну як окремої послуги, так і комплексної роботи. При цьому друге буде значно виігдніше, ніж кожна послуга, зроблена поодинці.