logo

Пн-Пт з 09:00 до 18:00
сб, нд - вихідний

вул. Ужгородська, 21
Подивитись на карті

КЛЮЧ ЗАПАЛЕННЯ ДЛЯ АМЕРИКАНСЬКИХ АВТОМОБІЛІВ

Ключ запалення для американських автомобілів

Поки новий автомобіль для більшості українців є предметом розкоші, а не засобом пересування — актуальними будуть вживані автомобілі.

Сьогодні популярні як ніколи вживані автомобілі, що надходять в Україну з інших держав -як з Європи так і з Америки. Вони дешевше «місцевих» і при цьому мають набагато кращу комплектацію. Додавши до цього якість запасних частин, моторних олив і фільтрів, відсутність пробігу по українських т.з. «дорогах», вибір на користь таких залізних коней стає очевидним.

Часто автомобілі, що приганяють, мають певні проблеми — це повна відсутність ключів, або ж 1 працюючий ключ запалення. Іноді ключ заводить автомобіль, але при цьому не працюють кнопки управління замками і т. п. Підсумок один — потрібні ключі до авто.

ЯК ЗРОБИТИ ДУБЛІКАТ КЛЮЧА АМЕРИКАНСЬКОГО АВТОМОБІЛЯ

Ми вже писали про те, що існує різниця між ключами для різних ринків. У народі часто використовують терміни «європеєць» (автомобіль для європейського ринку), «американець» (виготовлений для американського ринку), або «араб» (виготовлений для Арабських Еміратів і країн Близького Сходу).

Різницю між «ключем-американцем», «ключем-європейцем» або «ключем-арабом» часто візуально не знайти, оскільки вони відрізняються на електронному рівні. Але, якщо на ключі присутня червона кнопка — це майже завжди «америка». Багато покупців потрапили в халепу, придбавши корпус ключа або чіпований ключ до американця в інтернет-магазинах.

РОЗГЛЯНЕМО ОСОБЛИВОСТІ КЛЮЧА ДЛЯ АМЕРИКАНСЬКОГО АВТОМОБІЛЯ.

 

Перше, і найважливіше — частота кнопок центрального замку. Такий чіп-ключ має частоту в 315 Мгц.

Друге — кнопка Paniс. Більшість автомобілів американського походження мають ключі з кнопкою Paniс (паніка).

Також не варто забувати, що на одну і ту ж модель автомобіля можуть використовуватися різні ключі залежно від комплектації або року випуску.Ці моменти дуже важливі для правильного вибору заготовки для майбутнього ключа. При прив’язці ключа до блоку ЭБУ автомобіля також є свої нюанси, але це вже професійні тонкощі. Для власника важливо отримати працюючий ключ, чим ми і займаємося.

У центрі MegaKey є ключі для всіх основних моделей американських авто, які популярні в Україні :

-це електромобілі Nissan Leaf (Ніссан Ліф) і Chevrolet Volt (Шевроле Вольт)

-традиційні американські марки автомобілів Acura (Акура), Cadillac (Каділак), Buick (Бьюїк), Dodge (Додж), GMC (ДжиЭмСі), Infiniti (Інфініті), Lexus (Лексус), Ford (Форд)

-автомобілі для американського ринку. З доступом до майданчиків з продажу б/у автомобілів все частіше звертаються із замовленням: виготовити ключі «американець» для європейських і японських марок: Volkswagen Golf (Фольксваген Гольф), Mercedes — Benz (Мерседес-бенц), BMW (БМВ), Audi (Ауді), Hyundai (Хюндай, Хундай, Хюнде), Subaru (Субару), Mitsubishi (Міцубісі, Мітцубісі, Мітсубіші) та ін.

Наш Центр зможе виготовити ключ запалення всіх типів : чіп ключ, викидний чіпований ключ, смарт ключ (з безключовим доступом), він же ключ під кнопку START.

На всі ключі для американських машин ми надаємо гарантію.

Центр MegaKey допоможе при втраті ключів, поломці замків, чіпів і електронних блоків.