logo

Пн-Пт з 09:00 до 18:00
сб, нд - вихідний

вул. Ужгородська, 21
Подивитись на карті

ЗАМІНА КОРПУСА КЛЮЧА MERCEDES — BENZ РИБКА

Заміна корпуса ключа Mercedes - Benz рибка

Заміна корпуса ключа Mercedes — Benz рибка

Проблема, з якою звернувся замовник: протерлися кнопки на ключі.

Проблема з протертими кнопками В автомобільному ключі зустрічається дуже часто, незалежно від марки автомобіля. Минулого тижня майстри нашого Центру зробили заміну корпуса ключа для автомобіля Mercedes — Benz. Це так званий ключ «рибка» Mercedes. Ці ключі були дуже популярні в автомобілях Mercedes — Benz з 2000 по 2009 рік. В ужитку ключі цього типу називали «маленька рибка», «рибка чорна», «рибка нехромована» і так далі. Рідше зустрічається назва, ключ Мерседес FBS3.

Як видно на фото, ключ вже ремонтувався своїми силами, і результат такого ремонту досить плачевний. Зі слів власника, він вирішив відновити ключ за допомогою заміни корпусу після відвідування тематичних форумів, на одному з яких він бачив схожу ситуацію. Але там хазяїн дочекався повної поломки єдиного ключа, а виготовити ключ до автомобіля Mercedes без працюючих ключів обійшлося в чималу суму.

Мабуть, наш замовник вміє вчитися на чужих помилках.
В результаті, проблема розв’язана впродовж 10 хвилин.
В асортименті MegaKey є як оригінальні ключі Мерседес, так і корпуси для заміни. Вартість заміни корпусу ключа Мерседес від 400 грн. Ми гарантуємо, що наш корпус коректно працюватиме із замком запалення і у Вас не виникнуть проблеми з ІЧ-датчиком.