logo

Пн-Пт з 09:00 до 18:00
сб, нд - вихідний

вул. Ужгородська, 21
Подивитись на карті

ВИГОТОВЛЕННЯ СМАРТ КЛЮЧА ДЛЯ VOLKSWAGEN

Виготовлення смарт ключа для volkswagen

Проблема, з якою звернувся замовник. Зламалося жало ключа запалення автомобіля Volkswagen Passat B6 (Фольксваген Пасат Б6). У офіційному сервісі дилера VW запропонували рішення, яке не влаштувало нашого замовника.

Ми запропонували виготовити нове жало на заміну зламаному. Начебто нічого складного, але це на перший погляд. Особливість цього ключа в тому що, що жало виготовлене з пластмаси. Більшість існуючих верстатів для нарізки механічного коду ключа не можуть працювати з цим матеріалом без спеціальних фрез. Прості фрези залишають задирки і в силу своїх фізичних властивостей не в змозі максимально точно повторити нарізку кода (хвилі) ключа на пластику. Додатково ускладнювало копіювання ключа те, що він був зламаний. Вдаватися до подробиць яким чином ключ був зламаний, ми не будемо.

У нашому випадку автомобіль був обладнаний системою бесключового інтелектуального доступу KESSY.

Система розумного доступу до автомобіля KESSY (інші назви — Keyless Entry & Keyless Start, Keyless, Keyless — go, Smart Key, розумний ключ, інтелектуальний ключ, система доступу без ключа, запуск з кнопки Start і тому подібне) — електронна система доступу, яку використовують у більшості сучасних автомобілів преміум класу. Базуєтся на технології, розробленої Siemens VDO під назвою PASE: Пасивна система запуску і введення. Детальніше про системи безключового доступу ми окремо наишемо на нашому сайті. Зараз же ми швидко і якісно розв’язали проблему, що часто виникає у автолюбителів.

Компанія Volkswagen використовує такі ключі в автомобілях популярних у нас моделей : Volkswagen Passat B6, Volkswagen Passat B7, Volkswagen Passat CC (Фольксваген Пасат СС), Volkswagen Touareg (Фольксваген Туарег) та ін.

На виготовлення жала ключа у нас пішло 15 хвилин. Пов’язано це з тим, що ключ був зламаний. Зазвичай це робиться швидше.

Вартість робіт у даному випадку склала 800 гривень.