logo

Пн-Пт з 09:00 до 18:00
сб, нд - вихідний

вул. Ужгородська, 21
Подивитись на карті

ВИГОТОВЛЕННЯ АВТОМОБІЛЬНОГО КЛЮЧА BMW

Виготовлення автомобільного ключа bmw

В Центр MegaKey звернувся власник електромобіля з проханням виготовити ключ до BMW i3. Виявляється, це проблема навіть для фірмових СТО.

З одного боку, електромобілі набирають все більшу популярність у нашій країні. На законодавчому рівні ухвалюються нові закони, що спрощують ввезення і здешевлюють вартість екологічно чистого транспорту.

З іншого боку, це відсутність якісної і доступної інфраструктури, починаючи від зарядок і закінчуючи спеціалізованими станціями техобслуговування.
До цих проблем можна віднести і відсутність оригінальних ключів до більшості електромобілів. У Центрі виготовлення автоключів MegaKey завжди готові допомогти, адже наш асортимент налічує близько 5000 різних ключів.

Для автомобілів BMW i серії на складі є ключі 2 моделей:

            

Також хочеться нагадати, що в нашому асортименті є ключі до електромобілів найпопулярніших моделей : NISSAN LEAF, BMW i3, BMW i8, TOYOTA RAV4 EV, FORD FOCUS ELECTRIC, SMART ELECTRIC COUPE, MERCEDES B — CLASS ELECTRIC, RENAULT ZOE, CHEVROLET VOLT та ін.

І не забувайте — майстерень з виготовлення ключів багато, але ВИБРАТИ МАЙСТЕРНЮ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ КЛЮЧА ДЛЯ АВТОМОБІЛЯ легко. Треба просто звернутися до професіоналів. При цьому можна ще отримати знижку по Акції.