logo

Пн-Пт з 09:00 до 18:00
сб, нд - вихідний

вул. Ужгородська, 21
Подивитись на карті

ВИГОТОВЛЕННЯ АВТОКЛЮЧІВ В МУКАЧЕВІ

Шукаєте надійну компанію, в якій можна замовити виготовлення автоключей в

Мукачеві? Звертайтеся в наш сервіс MegaKey.

По-перше, ми працюємо з будь-якими автомобілями, тому марка вашої машини не має ніякого значення.

По-друге, виготовлення автоключей в здійснюється в короткі терміни. Адже ми прекрасно розуміємо, що цю проблему вам хочеться вирішити максимально швидко.

І найголовніше — виготовлення автомобільних ключів в нашій компанії коштує на 30-50% дешевше, ніж у дилера. Завдяки цьому ви зможете вирішити проблему за доступною ціною.

ЯК ВИГОТОВЛЯЮТЬСЯ АВТОКЛЮЧІ?

Виготовлення ключів для автомобіля здійснюється в 3 етапи:

1. Діагностика. Кожна марка авто індивідуальна і має ключі певної конфігурації. Під час діагностики майстра вивчають всі ці нюанси, інформацію про яких використовують в подальшому.

2. Виготовлення ключа. На даному етапі фахівці виготовляють механічне жало, яке відповідає за проворачивание замку запалювання. Потім вставляють відповідний чіп.

3. Програмування автоключом. Даний етап вважається найбільш важливим. Щоб машина «дізналася» новий ключ, його необхідно запрограмувати. Робиться це на спеціальному обладнанні. Після закінчення роботи ключ готовий до використання і може застосовуватися за призначенням.

Приблизно таким чином виконується виготовлення авто ключів. У деяких випадках додатково здійснюється 4 етап — програмування кнопок центрального замка. Це стосується тих ключів, у яких вони є. Програмування кнопок ЦЗ теж виконується на спеціальному обладнанні.

РІЗНОВИД АВТОМОБІЛЬНИХ КЛЮЧІВ

Перед тим як замовляти виготовлення авто ключів, ви повинні знати, який саме треба робити. Адже існує безліч різновидів, які мають свої особливості.

Всього розрізняють 6 підвидів автомобільних ключів

Звичайні. Йдеться про простих ключах з лезом. Такі зустрічаються у власників старих машин 1998 року випуску. Захист від угону забезпечується тільки завдяки механічному замку. Інших функцій не передбачено. Виготовлення автомобільних ключів такого типу здійснюється легко, тому й коштує дешево.

З чіпом. Відносяться до моделей другого покоління. Називаються чіп-ключем або транспондером. Зустрічаються у власників машин, випущених в 1998-2000 роках. Захист від угону забезпечується завдяки иммобилайзеру. Він перевіряє чіп, і якщо все нормально — дає добро на запуск двигуна. В іншому випадку завести машину не вийде. Чіп програмується під конкретну машину і підходить тільки для неї. Тому, якщо втратите ключі — нової копією тут не обійтися. Виготовлення автоключей з чіпом має свої нюанси: тут обов’язково виконується процедура програмування. Адже інакше машина не «дізнається» новий ключ.

З лазерною насічкою. Спочатку були у власників BMW і Jaguar 2000 року випуску. Потім почали використовуватися концернами Honda, Lexus, Toyota та ін. Виготовляються такі автоключом на професійному обладнанні.

З кнопками управління ЦЗ. Комплектуються радіочастотним модулем. Передають сигнал з кодом, який відповідає за відкриття і закриття дверей. Перші ключі мали фіксований код, але зараз зустрічається тільки динамічний (що підвищує рівень захисту).

З чіпом і кнопками ЦЗ. Комплектуються чіпом, який запрограмований під іммобілайзер автомобіля, і радіочастотним модулем, який відкриває двері. Залежно від виробника мають різне виконання. У деяких випадках чіп і модуль можуть працювати окремо. А інших — чіп вбудований в плату.

Smart. Останнє покоління ключів. Надають автовласникові максимальний комфорт. Головна їхня особливість — можливість відкриття дверей і запуску двигуна без ключа. В даному випадку використовується спеціальний брелок. На випадок, якщо він зламається — всередині є простий механічний ключ з чіпом. І з його допомогою можна завести машину звичайним способом. Варто виготовлення таких автоключей недешево, оскільки процедура є досить копіткою.