logo

Пн-Пт з 09:00 до 18:00
сб, нд - вихідний

вул. Ужгородська, 21
Подивитись на карті

ПЕРЕКОДУВАННЯ ЗАМКА HYUNDAI ACCENT

Перекодування замка hyundai accent

Проблема, з якою звернувся замовник —

Необхідно змінити механічний код замка запалення Hyundai Accent (Хюндай Акцент) під рідний ключ. Іншими словами, потрібне перекодування замка.

Компанія MegaKey майже 30 років працює з механічними замками, як квартирними, так і автомобільними. Тому завдання з перекодуванням замка вирішилося оперативно.

У випадку з автомобільними замками самими трудомісткими процесами є роботи по демонтажу замків та їх встановленню. Для зняття дверного замка автомобіля необхідно акуратно розібрати кожні двері. Замки запалення, у свою чергу, встановлені на спеціальні гвинти, які без належної вправності, спеціального інструменту і знань, зняти дуже важко.

Нам пощастило, що замовник привіз вже знятий замок «з розборки». Він був без ключів, що могло когось ввести в ступор. Але оскільки у своїй структурі компанія має службу аварійного відкривання, це не стало проблемою. Нам залишалося лише якісно виконати основне завдання.

У самому процесі перекодування майстер не переставляє місцями, не підпилює старі і ні в якому разі не викидає секрети замка. Усе це призводить до зниження механічного коду замка і спрощення захисту від відмичок. Для якісної роботи замків і ключів ми використовуємо тільки нові «секрети», т.з. рамки.

Перекодування замка запалення Хюндай зайняло у нас близько 20 хвилин. Якщо замок встановлений в автомобілі, процедура може зайнятий до 1 години з урахуванням демонтажу і подальшої установки замка. Цей момент треба враховувати, якщо Ви плануєте змінити кодування замків в авто.

Вартість робіт по перекодуванню замка запалення склала 1000 гривень з урахуванням нових секретів.

Перекодування дверного замка автомобіля оцінюється від 500 грн з урахуванням нових секретів, зняття і установки замка. Наші фахівці також проводять перекодування повного комплекту замків за бажанням замовника.

Детальніше про саму послугу можна прочитати в статті, присвяченій перекодуванню замків.